Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 500 g maltās gaļas
- 100 g zaļumu (jāņogu lapas,ķiploku lapas,svaigi pētersīļi)
- 100 g cieta siera
- 2-3 ēdamk. olīveļļas
Pagatavošana
- Uzkarsē krāsni līdz 210°C temperatūrai.
- Kabačus sagriež 3-4 cm biezās šķēlēs.
- Ļoti uzmanīgi izņem sēklas, tā, lai šķēlēm vidū neveidotos caurums.
- Zaļumus sīki sakapā un samaisa ar malto gaļu.
- Lai maltās gaļas un zaļumu masa būtu viendabīgāka, to samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
- Ar maltās gaļas un zaļumu masu pilda kabaču šķēles.
- Sieru sagriež gabaliņos.
- Katrai pildītajai kabaču šķēlei virsū uzkaisa sieru.
- Pildītās kabaču šķēles liek ieeļļotā veidnē, uzsmidzina olīveļļu, un cep 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!