Pildīti kabači ar malto gaļu

Pildīti kabači ar malto gaļu Foto: Pildīti kabači ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 500 g maltās gaļas
  • 100 g zaļumu (jāņogu lapas,ķiploku lapas,svaigi pētersīļi)
  • 100 g cieta siera
  • 2-3 ēdamk. olīveļļas

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsni līdz 210°C temperatūrai.
  2. Kabačus sagriež 3-4 cm biezās šķēlēs.
  3. Ļoti uzmanīgi izņem sēklas, tā, lai šķēlēm vidū neveidotos caurums.
  4. Zaļumus sīki sakapā un samaisa ar malto gaļu.
  5. Lai maltās gaļas un zaļumu masa būtu viendabīgāka, to samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
  6. Ar maltās gaļas un zaļumu masu pilda kabaču šķēles.
  7. Sieru sagriež gabaliņos.
  8. Katrai pildītajai kabaču šķēlei virsū uzkaisa sieru.
  9. Pildītās kabaču šķēles liek ieeļļotā veidnē, uzsmidzina olīveļļu, un cep 15-20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes