Vistas fileja ar sinepēm un tomātiem

Vistas fileja ar sinepēm un tomātiem Foto: Vistas fileja ar sinepēm un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1-2 tomāti
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Vistas fileju nomazgā, nosusina un sagriež lielos gabalos, gaļu liek veidnē.
  2. Sīpolu un ķiploku sakapā, pievieno vistas gaļai.
  3. Gaļai pievieno sinepes, sāli, piparus, visu kārtīgi samaisa.
  4. Cep sakarsētā krāsnī, 20 minūtes.
  5. Tomātus noblanšē, novelk miziņu, pārgriež uz pusēm.
  6. Tomātiem nospiež lieko šķidrumu, sagriež gabaliņos.
  7. Sagrieztos tomātus pievieno gaļai un turpina cept 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes