Teļa filejas medaljoni

Teļa filejas medaljoni Foto: Teļa filejas medaljoni

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles filejas (katra 75 g)
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • sāls
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1/8 l saldā krējuma
  • 1/2 tējkarotes karija
  • 1 ananāsa šķēle
  • 2 aprikozes
  • 1 svaigs ingvera gabaliņš

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo auksta ūdenī, nosusina un pastaipa tā, lai šķēlītes būtu apaļas.
  2. Cep karstā sviestā apmēram 6 - 7 minūtes. Uzkaisa sāli un noliek siltumā.
  3. Sviestam pievieno miltus, viegli apbrūnina, pielej krējumu un uzvāra. pieliek kariju.
  4. Karstajā mērce ieliek sīki sagrieztus augļus un ingvera gabaliņu.
  5. Medaljonus kārto uz šķīvjiem un pārlej ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes