Smilšu mīklas ābolu strūdele

Smilšu mīklas ābolu strūdele Foto: Smilšu mīklas ābolu strūdele

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 2 olas
  • 2-3 āboli
  • 1 tējkarote malta kanēļa
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Mīkstu sviestu samīca, pievieno miltus, cukuru - saberž drumstalas.
  2. Pievieno olas un samīca mīklu.
  3. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 stundu.
  4. Mīklu izņem no ledusskapja un noliek mazliet pastāvēt istabas temperatūrā.
  5. Mīklu plāni izrullē, liek virsū rīvētus ābolus. 
  6. Ābolus pārkaisa ar cukuru un kanēli pēc garšas.
  7. Mīklu satin ruletē un liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
  8. Strūdeli sagriež šķēlēs, kamēr tā ir silta, jo savādāk tā sadrups.
  9. Pārkasa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes