Sēņu mērce

Sēņu mērce Foto: Sēņu mērce

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes ūdens
  • 4 - 8 kaltētas sēnes vai svaigus šampinjonus
  • 2 sīpoli
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Izvāra 3 glāzes buljona - buljonam pieliek sīpolus, izkāš.
  2. Miltus mazliet apcep sviestā, pēc tam atšķaida ar sēņu buljonu.
  3. Vāra uz mazas uguns 30 minūtes.
  4. Vārītās sēnes sagriež gabaliņos un pieliek mērcei.
  5. Pieber sāli un pieliek skābo krējumu.

Mērci pasniedz pie vārītām zivīm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes