Sastāvdaļas
- 1,5-2 sazāna
- sāls
- pipari
- dilles
- citrons
- sīpoli
- majonēze
- eļļa
Pagatavošana
- Sazānu notīra, ierīvē ar sāli un pipariem no iekšpuses un ārpuses.
- Cepešpannu ieziež ar eļļu, liek uz tās zivi, zivs vēderā ieliek dilles un citrona šķēlītes.
- Zivi no abām pusēm šķērsām iegriež ar nazi.
- Uz zivs kārto sīpolu ripiņas, uzspiež majonēzi un pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Blakus kārto nelielus kartupelīšus, pārkaisa ar sāli, pārsmērē ar eļļu.
- Cep 200°C 30-40 min, atkarībā no zivs lieluma.
Recepti piedāvā: Iveta Rutkovska
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!