Sautēta jēra gaļa

Sautēta jēra gaļa Foto: Sautēta jēra gaļa

Sastāvdaļas

  • 150 - 200 g jēra gaļas
  • 10 g tauku
  • 25 g sīpolu un ķiploku
  • 15 g tomātu biezeņa
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skābā krējuma
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep.
  2. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sīki sagrieztu sīpolu, nedaudz ķiploku, tomātu biezeni, sāli un sautē, līdz gaļa mīksta.
  3. Tad pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
  4. Liek dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu kāpostu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes