Sastāvdaļas
Mīklai:
- 2 glāzes miltu
- 1/2 glāzes augu eļļas
- 1/2 glāzes silta ūdens
- 1/2 tējkarotes sāls
Pildījumam: (pēc izvēles)
- kartupeļu biezenis
- sautēti kāposti ar sīpoliem un cieti vārītu olu
- skābēti kāposti ar kartupeļu biezeni
Pagatavošana
- Samīca mīklu, tā sanāks mīksta, miltus vairāk nevajag, pat ja mīkla ir mazliet lipīga.
- Pildījumam izmantojiet kādu no ieteiktajiem variantiem, galvenais, lai pildījums nav slapjš.
- Mīklu sadala 12 gabalos, izrullē tos, uz miltiem nokaisītas darba virsmas, ļoti plāni.
- Pildījumu liek gareniski, desiņas formā, satin kā cigāru.
- Liek ietaukotā veidnē, ar savienojuma vietu uz leju, noziež ar sakultu olu.
- Cep 200°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!