Pildītas plānās pankūkas

Pildītas plānās pankūkas Foto: Pildītas plānās pankūkas

Pagatavo mīklu kā plānajām pankūkām, apcep tikai no vienas puses. Uz apceptās puses vienā malā liek pildījumu, pildījumam pārloka pāri pankūkas pretējo malu, tad noloka abas sānu malas un satin. Sakarsētos taukos apcep no abām pusēm brūnas.

Pildījumi:
1. Samaļ 150 g biezpiena, pievieno 2 ēdamkarotes cukura, vanilīnu vai sarīvētu citrona miziņu, 1 olu, 1 ēdamkaroti krējuma un samaisa.
Ar biezpienu pildītas pankūkas pasniedz pārlietas ar kausētu sviestu.

2. Sarīvē 250 g saldskābu ābolu, pievieno 2 ēdamkarotes cukura, kanēli un 1 ēdamkaroti kausēta sviesta.
Ar āboliem pildītas pankūkas pasniedz pārkaisītas ar pūdercukuru.

3. 200 g maltas vārītas liellopu gaļas apcep taukos kopā ar sasmalcinātu sīpolu, pievieno sāli, piparus, krējumu vai nedaudz buljona.
Ar maltu gaļu pildītas pankūkas pasniedz ar brūkleņu ievārījumu.

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes