Pildītas paprikas ar liellopu gaļu

Pildītas paprikas ar liellopu gaļu Foto: Pildītas paprikas ar liellopu gaļu

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 6 vidēja lieluma paprikas
  • 1 liels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ola
  • burkāni
  • zaļumi
  • sāls, pipari, garšvielas
  • tomātu pasta
  • etiķis

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno rupji rīvētu sīpolu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus,rīvētus burkānus, sakapātus zaļumus, olu, sāli, piparus - visu samīca ar rokām.
  2. Paprikas kārtīgi nomazgā, uzmanīgi nogriež virsmiņas, izņem sēklotni.
  3. Paprikas pilda ar pildījumu, virsū liek nogrieztās virsmiņas.
  4. Atsevišķi samaisa tomātu pastu, mazliet etiķa, garšvielas, verdošu ūdeni, maisījumu lej veidnē, pildītās paprikas liek veidnē, maisījumā.
  5. Cep 200°C temperatūrā, 1,5 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes