Sastāvdaļas
Pankūkām:
- 3 olas
- 300 ml vājpiena
- 150 g pilngraudu vai auzu miltu
- 1 neliels zaļumu saišķītis
- sāls, stēvija pēc garšas
Pildījumam:
- 300 g šampinjonu
- 4 tomāti
- 200 g cieta, liesa siera
- 2 ķiploka daiviņas pēc izvēles
Pagatavošana
- Gatavo mīklu pankūkām - olas sakuļ ar pienu, pievieno miltus, sāli, stēviju.
- Zaļumus sakapā, pievieno mīklai.
- Cep pankūkas sakarsētā pannā, no abām pusēm.
- Jāsanāk 5-6 pankūkām.
- Tomātus sagriež aplīšos, sieru rupji sarīvē, sēnes sagriež šķēlītēs.
- Sēnes mazliet apcep, pieber sāli.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Saliek pīrāgu - veidnē liek 1 pankūku, virsū izkārto mazliet tomātu, uzber sāli, piparus.
- Liek virsū sēnes, uzkaisa sieru, ķiplokus, liek virsū otru pankūku, šādi turpina.
- Virsējai pankūkai uzkaisa sieru, pīrāgu cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes.
- Gatavu pīrāgu mazliet atdzesē un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!