Ogu pīrāgs gatavots multivārāmajā katlā

Ogu pīrāgs gatavots multivārāmajā katlā Foto: Ogu pīrāgs gatavots multivārāmajā katlā

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • 150 ml paniņu
  • 80 g sviesta
  • 50 g cukura
  • 50 g brūnā cukura
  • 10 g vaniļas cukura
  • 1 olas
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 2 glāzes svaigu ogu

Pagatavošana

  1. Sajauc izsijātus miltus ar cepamo pulveri un sāli.
  2. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru, brūno cukuru, vaniļas cukuru.
  3. Nepārtraucot putošanu pievieno olas un pakāpeniski arī miltu maisījumu.
  4. Tad pievieno paniņas un rūpīgi atkal samaisa.
  5. Ieklāj mīklu viegli ietaukotā multivārāmā katla traukā un pārber pīrāga virsmu ar ogām.
  6. Cep cepšanas programmā aptuveni 1 stundu.
  7. Kad pīrāgs gatavs, atdzesē to un dekorē ar pūdercukuru vai pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes