Sastāvdaļas
- 150 g miltu
- 150 ml paniņu
- 80 g sviesta
- 50 g cukura
- 50 g brūnā cukura
- 10 g vaniļas cukura
- 1 olas
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
- 2 glāzes svaigu ogu
Pagatavošana
- Sajauc izsijātus miltus ar cepamo pulveri un sāli.
- Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru, brūno cukuru, vaniļas cukuru.
- Nepārtraucot putošanu pievieno olas un pakāpeniski arī miltu maisījumu.
- Tad pievieno paniņas un rūpīgi atkal samaisa.
- Ieklāj mīklu viegli ietaukotā multivārāmā katla traukā un pārber pīrāga virsmu ar ogām.
- Cep cepšanas programmā aptuveni 1 stundu.
- Kad pīrāgs gatavs, atdzesē to un dekorē ar pūdercukuru vai pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!