Melnās nūdeles japāņu gaume

Melnās nūdeles japāņu gaume Foto: Melnās nūdeles japāņu gaume

Sastāvdaļas

  • 450 g sojas miltu
  • 1 olas dzeltenums
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. No sojas miltiem, ūdens un olas, pievienojot sāli, pagatavo mīklu un ļauj tai 30 minūtes nostāvēties.
  2. Tad mīklu ļoti plāni izveltnē un saritina 25 cm garā veltnī.
  3. Sagriež 0,5 cm platos gabaliņos.
  4. Nūdeles izvāra, ielaižot tās uz 5 minūtēm verdošā ūdenī.
  5. Pēc tam caurdurī nokāš.
  6. Pasniedz, kā ēdiena piedevu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes