Marinēta paprika 24 stundu laikā

Marinēta paprika 24 stundu laikā

Sastāvdaļas

● 300 g paprikas
● zaļumi
● 1 sīpols
● 5 ķiploka daiviņas
● 1/3 čili pipara pāksts
● 500 ml ūdens
● 1 ēdamkarote sāls
● 1,5 ēdamkarotes cukura
● 3 krustnagliņas
● 2-3 lauru lapas
● 1,5 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
● 1 tējkarote 70% etiķa

Pagatavošana

    1. Paprikas sagriež 4 daļās.
    2. Zaļumus un ķiploka daiviņas sakapā.
    3. Sīpolu un čili piparu sagriež, kā vēlas.
    4. Ūdenī ber sāli, cukuru, garšvielas, eļļu, uzvāra un turpina vārīt 2 minūtes.
    5. Burkā liek papriku, sīpolus, čili piparu, zaļumus, ķiplokus - samaisa.
    6. Pārlej ar marinādi, pielej etiķi, liek zem sloga, aukstumā, uz 24 stundām.
    7. Pēc 24 stundām papriku var pasniegt galdā.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes