Marinēta paprika 24 stundu laikā

Marinēta paprika 24 stundu laikā Foto: Marinēta paprika 24 stundu laikā

Sastāvdaļas

  • 300 g paprikas
  • zaļumi
  • 1 sīpols
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 1/3 čili pipara pāksts
  • 500 ml ūdens
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1,5 ēdamkarotes cukura
  • 3 krustnagliņas
  • 2-3 lauru lapas
  • 1,5 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 1 tējkarote 70% etiķa

Pagatavošana

  1. Paprikas sagriež 4 daļās.
  2. Zaļumus un ķiploka daiviņas sakapā.
  3. Sīpolu un čili piparu sagriež, kā vēlas.
  4. Ūdenī ber sāli, cukuru, garšvielas, eļļu, uzvāra un turpina vārīt 2 minūtes.
  5. Burkā liek papriku, sīpolus, čili piparu, zaļumus, ķiplokus - samaisa.
  6. Pārlej ar marinādi, pielej etiķi, liek zem sloga, aukstumā, uz 24 stundām.
  7. Pēc 24 stundām papriku var pasniegt galdā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes