Magoņu kūka

Magoņu kūka Foto: Magoņu kūka

Sastāvdaļas

  • 1/2 l piens
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 50 līdz 70 g rauga
  • 750 līdz 950 g miltu
  • 100 g kausēta sviesta
  • 150 g cukura
  • rīvēta citronu miziņa

Pagatavošana

  1. Pienu uzsilda piejauc sāli,raugu, 350 gramu miltu, kausēto sviestu, cukuru, citrona miziņu.
  2. Samīca mīklu, siltā vietā uzraudzē, pievieno vēl apmēram 400 līdz 600 grami miltu, labi samīca.
  3. Mīklu liek uz iepriekš sagatavotas plāts, pārklāj ar sviesta piciņām, pārkaisa ar magonēm un krāsni cep gatavu.
  4. Galdā pasniedz sagrieztu gabaliņos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes