Liellopu gaļas sautējums itāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 50 g burkānu
  • 30 g selerija saknes
  • 1 sīpols
  • 100 ml sarkanvīna
  • 350 ml liellopu gaļas buljona
  • 50 ml augu eļļas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Burkānus, sīpolus un selerija sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Dārzeņus ar taukiem sacep 5-8 minūtes uz lēnas uguns.
  3. Gaļu sagriež nelielos gabalos, pievieno piparus, sāli, miltus visu samaisa un liek pie dārzenim cep 10-15 minūtes.
  4. Tad lej klāt sarkanvīnu un liellopa gaļas buljonu.
  5. Uzliek pannai vāku un sautē uz nelielas uguns 60-90 minūtes.Sautē, līdz gaļa mīksta.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes