Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 50 g burkānu
- 30 g selerija saknes
- 1 sīpols
- 100 ml sarkanvīna
- 350 ml liellopu gaļas buljona
- 50 ml augu eļļas
- 1 ēdamkarote miltu
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Burkānus, sīpolus un selerija sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
- Dārzeņus ar taukiem sacep 5-8 minūtes uz lēnas uguns.
- Gaļu sagriež nelielos gabalos, pievieno piparus, sāli, miltus visu samaisa un liek pie dārzenim cep 10-15 minūtes.
- Tad lej klāt sarkanvīnu un liellopa gaļas buljonu.
- Uzliek pannai vāku un sautē uz nelielas uguns 60-90 minūtes.Sautē, līdz gaļa mīksta.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!