Liellopu gaļas - dārzeņu kotletes

Liellopu gaļas - dārzeņu kotletes Foto: Liellopu gaļas - dārzeņu kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 150 g liellopu gaļas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkarote garšaugu sāls
  • 2 ēdamkarotes zaļumu
  • 2 tējkarotes augu eļļas
  • 3 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 cukini
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote sausā dārzeņu buljona
  • 1 ēdamkarote pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

  1. Burkānus notīra un sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Malto gaļu ieliek bļodā, pievieno olas dzeltenumu, garšaugu sāli, sīki sakapātu sīpolu, rīvētos burkānus un zaļumus. samīca un atstāj, lai ievelkas.
  3. Notīra pārējos sīpolus un sagriež gredzenos.
  4. Burkānus notīra un sagriež slīpās plānās ripiņās.
  5. Cukini sagriež plānās šķēlītēs.
  6. Dārzeņus apsautē sviestā, pielej 5 ēdamkarotes auksta ūdens, pieliek dārzeņu buljonu un sautē 10 - 15 minūtes.
  7. No gaļas masas izveido kotletes un cep no abām pusēm brūnas.
  8. Kārto uz šķīvja kopā ar dārzeņiem un pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes