Sastāvdaļas
- 1 bundžiņa konservēta laša
- 3 ēdamkarotes rīsu
- 1 neliels sīpols
- 1/3 bundžiņas melnās olīvas bez kauliņiem
- 1/2 citrona
- 1 ēd.karote sviesta
- tomātu pasta
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Uzvārīt 2 litrus ūdens, pielikt rīsus, sāli, vārīt līdz rīsi gandrīz gatavi.
- Tad pievienot sīki sagrieztus sīpolus.
- Lasi salauzt nelielos gabaliņos un kopā ar eļļu pielikt rīsiem.
- Sagriezt olīvas aplīšos, pievienot rīsiem.
- Nogriezt 4 šķēles citrona, sagriezt tās sīkākās daļās (kopā ar mizu), pievienot zupai.
- Kad rīsi gatavi, pielikt pēc garšas tomātu pastu, sāli, piparus.
- Beigās pielikt sviestu un noņemt no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!