Sastāvdaļas
- mazsālīts lasis - 120 gr.
- biezpiena siers - 50 gr.
- gurķi (pēc izvēles) - 100 gr.
- ķiploki - 1 daiviņa
- franču sinepes - 10 gr.
- sāls, pipari - pēc garšas
- zaļumi - dekorēšanai
Pagatavošana
- Biezpienu liek bļodā, ar karoti samīca un sajauc ar sinepēm.
- Gurķi smalki sagriež, ar naža plakano pusi sasmalcina ķiplokus un pievieno biezpiena masai.
- Pievienojam sāli, piparus un visu kārtīgi samaisām.
- Uz laša šķēles malas liek nedaudz pildījuma un sarullē rullī.
- Var ēst uzreiz, vai arī uz īsu brīdi ielikt ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorē ar zaļumiem.
Gatavojiet ar prieku! Labu apetīti!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!