Laša medaljoni

Laša medaljoni Foto: Laša medaljoni

Sastāvdaļas

  • 4 laša gabali (fileja bez asakām, bet ar ādu)
  • 1 ēdamkarotes olīveļļas

Marinādei:

  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
  • 2 ēdamkarotes sarkano piparu
  • 2 ēdamkarotes vāju sinepju
  • 1/2 tējkarotes laima vai citrona miziņu
  • 2 ēdamkarotes vermuta
  • sāls
  • mazliet laima sulas
  • 1 daiviņa sakapāta ķiploka

Pagatavošana

  1. Četras pārtikas folijas lapas noklāj ar olīveļļu.
  2. Laša fileju noskalo zem auksta ūdens strūklas.
  3. Nosusina ar papīra dvieli un liek uz folijas (ar ādu uz leju).
  4. Samaisa marinādes sastāvdaļas un vienādi sadala uz visiem laša filejas gabaliem.
  5. Laša filejas ietin folijā (ne pārāk cieši), folijas galus cieši aiztaisa.
  6. Laša gabalus folijā liek veidnē, cep iepriekš uzkarsētā krāsnī līdz 170 grādu temperatūrai, cep apmēram 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes