Sastāvdaļas
- 200 g kuskusa
- 1 sarkanā paprika
- 2 šalotes sīpoliņi
- 50 g rozīņu
- 300 ml vistas buljona
- 2 ēdamkarotes ciedru riekstu
- 1 citrons
- sals
- cukurs
- pipari
- 2 vārītas vistas filejas
- 80 g dažādu salātu lapu
Pagatavošana
- Kuskusu, sagrieztu papriku, sīpolus un rozīnes pārlej ar karstu buljonu, uzliek vāku un atstāj uz 10 minūtēm, lai kuskuss uzbriest.
- Tad kuskusu ar dakšiņu uzirdina, iemaisa riekstus un citrona sulu, liek klāt sagrieztas vārītas vistas filejas, sāli, cukuru, piparus pēc garšas.
- Pasniedz ar salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!