Sastāvdaļas
- 300 g auksti kūpinātas skumbrijas
- 3 vidēja lieluma kartupeļi
- 2 vidēja lieluma burkāni
- 3 olas
- 2/3 bundžas konservētu zaļo zirnīšu
- majonēze
Pagatavošana
- Skumbrijai izņem asakas, novelk ādu, sagriež sīkos gabaliņos.
- Kartupeļus, burkānus, olas izvāra, notīra, sarīvē.
- Salātus liek kārtās - skumbrija, uzklāj majonēzi, rīvēti kartupeļi, majonēze, smalki sarīvēti burkāni, majonēze.
- Smalki sarīvētas olas, majonēze, konservēti zaļie zirnīši.
- Pirms pasniegšanas, salātus liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!