Krāsnī cepti biezpiena plāceņi

Krāsnī cepti biezpiena plāceņi Foto: Krāsnī cepti biezpiena plāceņi

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes mannā
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu apviļāšanai

Pagatavošana

  1. Olu viegli sakuļ, 1/4 noliek malā, plāceņu noziešanai.
  2. Biezpienu sakuļ ar olu, sāli, cukuru.
  3. Pievieno mannā, sakuļ, patur 20 minūtes, lai mannā uzbriest.
  4. Ar mitrām rokām no iegūtās biezpiena masas veido apaļus, plakanus plāceņus, apviļā tos miltos.
  5. Plāceņus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
  6. 1/4 olas sakuļ ar 1 tējkaroti piena, noziež plāceņus ar šo maisījumu.
  7. Cep 200°C temperatūrā, 10 minūtes.
  8. Pasniedz ar saldajām mērcēm, džemu vai ievārījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes