Sastāvdaļas
- 250 g biezpiena
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes mannā
- 1/2 tējkarotes sāls
- 2 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes miltu apviļāšanai
Pagatavošana
- Olu viegli sakuļ, 1/4 noliek malā, plāceņu noziešanai.
- Biezpienu sakuļ ar olu, sāli, cukuru.
- Pievieno mannā, sakuļ, patur 20 minūtes, lai mannā uzbriest.
- Ar mitrām rokām no iegūtās biezpiena masas veido apaļus, plakanus plāceņus, apviļā tos miltos.
- Plāceņus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- 1/4 olas sakuļ ar 1 tējkaroti piena, noziež plāceņus ar šo maisījumu.
- Cep 200°C temperatūrā, 10 minūtes.
- Pasniedz ar saldajām mērcēm, džemu vai ievārījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!