Krāsnī cepta laša fileja ar kartupeļiem

Krāsnī cepta laša fileja ar kartupeļiem Foto: Krāsnī cepta laša fileja ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša filejas
  • 4-5 kartupeļi
  • 6-8 ķirštomāti
  • 1 selerijas kāts
  • 1 sīpols
  • aso piparu maisījums, rozmarīns, sāls
  • 4-5 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Laša fileju sagriež lielos gabalos, sapiparo ar piparu maisījumu, uzber mazliet sāls, atstāj ievilkties uz 30 minūtēm.
  2. Ķirštomatus sagriež 4 daļās, sīpolu sagriež pusgredzenos, selerijas kātu - garenos, plānos gabaliņos. 
  3. Kartupeļus vara ar visu mizu, pusgatavus, atdzesē, novelk mizu, sagriež apaļās šķēlītēs. 
  4. Bļodā samaisa kartupeļus, rozmarīnu, sāli, olīveļļu.
  5. Pievieno tomātus, sīpolus, selerijas kātu - samaisa.
  6. Visu, kopā ar laša filejas gabaliem, liek veidnē, kartupeļus izkārto apakšā. 
  7. Cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes