Krāsnī cepta forele ar zaļumiem un skābo krējumu

Krāsnī cepta forele ar zaļumiem un skābo krējumu Foto: Krāsnī cepta forele ar zaļumiem un skābo krējumu

Sastāvdaļas

  • foreles fileja
  • sāls, malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1/2 glāzes aveņu sulas
  • ciets siers
  • loki, dilles
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • sviests veidnes ieziešanai

Pagatavošana

  1. Foreles fileju sagriež lielos gabalos ar visu ādu, asakas izņem.
  2. Zivs filejas gabalos iegriež gareniskus iegriezumus, līdz ādai.
  3. Filejas gabalus apsāla, sapiparo, pārlej ar sojas mērci un aveņu sulu, atstāj marinēties uz 30 minūtēm.
  4. Sieru sarīvē, pievieno sakapātus lokus un dilles, skābo krējumu, samaisa.
  5. Siera maisījumu pilda iegriezumos zivs filejā.
  6. Veidnē ieklāj foliju, noziež to ar sviestu, liek foreles filejas gabalus.
  7. Cep 190°C temperatūrā, 20-25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes