Klasiskie plāceņi

Klasiskie plāceņi Foto: Klasiskie plāceņi

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 500 ml kefīra
  • 1/2 glāzes cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējkarote sodas
  • 1 tējkarote etiķa
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Olu sakuļ ar cukuru, pakāpeniski pievieno miltus un kefīru.
  2. Jāskatās, lai neveidotos kunkuļi.
  3. Pievieno dzēstu sodu(ar etiķi).
  4. Uzkarsē pannā augu eļļu.
  5. Cep plāceņus, jāskatās, lai tie apceptos vienmērīgi.
  6. Pasniedz plāceņus ar medu, ievārījumu, iebiezināto pienu.
  7. Var pasniegt arī ar augļiem vai ogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes