Sastāvdaļas
- 500-700 g kartupeļu
- 500-700 g maltās gaļas
- 2 vidēja lieluma sīpoli
- 100 g cieta siera
- 50 g sviesta
- tomāti
- sāls
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kartupeļus vāra sālsūdenī, ar visu mizu, mizu novelk, sastampā, pievienojot sviestu.
- Sīpolu sīki sagriež, pievieno maltajai gaļai.
- Malto gaļu ar sīpoliem apcep pannā, pieber mazliet sāls.
- Tomātus sagriež šķēlītēs.
- Veidni kārtīgi ietauko ar sviestu.
- Liek pusi sastampāto kartupeļu.
- Virsū kartupeļiem liek apcepto malto gaļu - izlīdzina.
- Gaļai liek virsū otro daļu, sastampātos kartupeļus.
- Virsū izkārto tomātu šķēlītes.
- Pārkaisa ar rupji rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!