Kartupeļu rullete ar gaļas pildījumu

Kartupeļu rullete ar gaļas pildījumu Foto: Kartupeļu rullete ar gaļas pildījumu

Sastāvdaļas

  • 6 vidēji kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • sāls
  • pipari
  • itāļu garšaugi
  • kaltēti ķiploki

Gaļas pildījumam:

  • 400 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • dilles
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Nomizotus kartupeļus beržam uz rupjās rīves, tad pievienojam visas pārējās kartupeļu kūkas sastāvdaļas un ar karoti kārtīgi samaisām.
  2. Tad sadalām slānī. Liekam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 200°C 20-25 minūtes. Jābūt sārtumam.
  3. Šajā laikā sagatavojiet pildījumu: sajauciet visas sastāvdaļas un gatavs.
  4. Gatavo karstmaizi ātri sarullē rullī un ļauj atdzist. Pēc tam atlokam un pa virsu sadalām gaļas pildījumu. Mēs to atkal pārvēršam rullī jau bez papīra, pārnesam uz cepešpannas, pārklājam ar foliju un nosūta uz cepeškrāsni 35-40 minūtes °C.
  5. Ja vēlaties, gatavo rullīti eļļojiet ar skābo krējumu un apkaisa ar zaļumiem.
... reizes
    



Šodien skatītākās receptes