Sastāvdaļas
- 500 g kārtainās rauga mīklas
- 6 olas
- 200 g zaļo lociņu
- 1/2 tējkarotes sāls
- 30 g kviešu miltu
Pagatavošana
- Atlaidina kārtaino mīklu, olas cieti novāra un notīra. Mazgā, nosusina un sagriež zaļos lociņus.
- Olas smalki sagriež un pievieno lokiem. Pievieno sāli un samaisa.
- Uz virsmas izkaisa miltus un no mīklas izrullē taisnstūri, kuru pēc tam sadala mazākās daļās, sagriež 12 kvadrātos.
- Uz katra mazā kvadrāta liek 1 ēdamkaroti pildījuma,
- pēc tam malas nosmērē ar viegli sakultu olu un saloka trīsstūra veidā.
- Sagatavotos pīrādziņus liek uz cepešplāts, uz kuras ieklāts cepampapīrs,
- apsmērē ar olu un cep 180 °C temperatūrā apmēram 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!