Sastāvdaļas
- 1 kāpostgalviņa
- sāls, pipari pēc garšas
- 1 lauru lapa
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- nedaudz miltu
- eļļa cepšanai
Pildījumam:
- 500 g maltas gaļas
- 1 sīpols
- 80 g rīsu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kāpostgalvai izgriež kacenu, vāra verdošā sālsūdenī, lai lapas kļūtu mīkstas.
- No kāpostgalviņas atdala 8 lapas, to biezās pamatnes izgriež vai sadauza.
- Pildījumam malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu un izvārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus.
- Sagatavoto pildījumu ietin kāpostu lapās, apviļā miltos, sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
- Tad tīteņus liek katliņā, uzlej nedaudz karsta ūdens vai buljona, pievieno tomātu biezeni, sāli, piparus un lauru lapu, sautē gatavus.
- Pasniedz ar skābu krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!