Sastāvdaļas
- kāposts
- maltā gaļa
- rīsi
- sīpols
- 2 burkāni
- 1 ābols
- 100 g siera
- 2 tomāti
- 1 saišķītis diļļu
- 1 saišķītis pētersīļu
- 2 ķiploka daiviņas
- sāls
- pipari
- majonēze
Pagatavošana
- Kāpostu patur mikroviļņu krāsnī uz 5-15 minūtēm, tad noņem lapas.
- Malto gaļu samaisa ar pusgataviem rīsiem, apceptu sīpolu, rīvētiem burkāniem, ābolu.
- Gatavo "kažoku" - samaisa rīvētu sieru ar sagrieztiem tomātiem, sakapātām dillēm, pētersīļiem, ķiplokiem, pieber sāli, piparus.
- Pievieno majonēzi un samaisa.
- Gaļas pildījumu cieši ietin kāposta lapās, liek ietaukotā veidnē.
- Katru tīteni noklāj ar "kažoku", liek sakarsētā krāsnī cepties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!