Kabaču plācenīši

Kabaču plācenīši Foto: vsemposecretu.ru

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 4 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 2 olas
  • 150 g biezpiena
  • sāls
  • dilles
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Nomizotus kabačus noskalo, sarīvē uz rīves, apsāla, atstāj dažas minūtes vēsā vietā.
  2. Radušos sulu nolej, masai pievieno olas, miltus, biezpienu, sasmalcinātus zaļumus un labi samaisa.
  3. Ar ēdamkaroti no masas veido plācenīšus, liek sakarsētā eļļā, izplacina un cep no abām pusēm brūnus.
  4. Pasniedz ar krējumu vai krējuma mērci.

Biezpienu var aizstāt ar samaltiem vārītiem kartupeļiem.

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes