Kabaču plācenīši

Kabaču plācenīši Foto: Kabaču plācenīši

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 4 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 2 olas
  • 150 g biezpiena
  • sāls
  • dilles
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Nomizotus kabačus noskalo, sarīvē uz rīves, apsāla, atstāj dažas minūtes vēsā vietā.
  2. Radušos sulu nolej, masai pievieno olas, miltus, biezpienu, sasmalcinātus zaļumus un labi samaisa.
  3. Ar ēdamkaroti no masas veido plācenīšus, liek sakarsētā eļļā, izplacina un cep no abām pusēm brūnus.
  4. Pasniedz ar krējumu vai krējuma mērci.

Biezpienu var aizstāt ar samaltiem vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes