Sastāvdaļas
- 200 g miltu
- 400 g skābā krējuma 20% tauku
- 1 ola
- 2 šķipsniņas sāls
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1/2 ēdamkarotes cukura
- 2 nelieli kabači vai cukīni
Pagatavošana
- Kabačus vai cukīni nomizo un sarīvē uz rupjas rīves.
- Pieber sāli un patur 10-15 minūtes, kamēr izdalās sula.
- Sulu nolej, kabaču masu viegli saspiežot.
- Samaisa skābo krējumu, sāli, sodu, cukuru un olu viendabīgā masā, pievieno izsijātus miltus, samaisa.
- Pievieno kabačus un vēlreiz samaisa.
- Cep plāceņus sakarsētā pannā, uz vidējas uguns, no abām pusēm, kamēr tie kļūst sarkanīgi.
- Pasniedz ar skābu krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!