Kabači ar gaļu panējumā

Kabači ar gaļu panējumā Foto: Kabači ar gaļu panējumā

Sastāvdaļas

  • 2–3 nelieli kabači
  • 300 g gaļas(cūkgaļa, liellopu gaļa, vistas gaļa)
  • 1 sīpols
  • 1–2 baltmaizes šķēles
  • 1 ola
  • sāls, pipari, ķiploki pēc garšas
Panēšanai:
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1–2 olas
  • 2–3 tējkarotes piena
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kabačus sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlītēs,ja miza ir cieta, bieza - nomizo.
  2. Kabaču šķēlītēm izgriež vidučus, tos var piemalt klāt gaļai.
  3. Baltmaizi mērcē pienā, tad nospiež lieko šķidrumu.
  4. Gaļu, sīpolu un maizi samaļ.
  5. Piesit olu, pievieno sāli, piparus, visu samaisa viendabīgā masā.
  6. Kārtīgi samaisa, lai izveidojas kamols.
  7. Masu liek ledusskapī uz 30-40 minūtēm.
  8. Kabaču šķēlītes vidučus pilda ar gaļas masu, mazliet sablīvē.
  9. Panēšanai - olas sakuļ ar pienu, sāli, pipariem.
  10. Katru pildīto kabaču šķēlīti apviļā miltos, tad panē olās.
  11. Cep sakarsētā augu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  12. Cep uz vidējas uguns, lai gaļa kārtīgi izceptos.
  13. Pēc cepšanas, iegriež vienu šķēlīti, pārbauda, kā izcepies pildījums.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes