Sastāvdaļas
- 600 g jēra gaļas
- 1 kg kāļu
- 1 ēdamkarote ķimeņu
- tauki pēc vajadzības
- sāls, sīpoli pēc garšas
- selerijas, pastinaki pēc garšas
- pētersīļi pēc garšas
- 1 - 2 ēdamkarotes miltu
- 1 - 2 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Gaļu apcep, pēc tam sautē.
- Pusmīkstai gaļai pievieno gabaliņos sagrieztus kāļu, garšvielas, visu vāra, kamēr gatavs.
- Kāļi var būt pa daļai sašķīduši, tad pievieno miltus, skābu krējumu un vēlreiz uzkarsē.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
- Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!