Jēra gaļas sautējums ar kāļiem un ķimenēm

Jēra gaļas sautējums ar kāļiem un ķimenēm Foto: Jēra gaļas sautējums ar kāļiem un ķimenēm

Sastāvdaļas

  • 600 g jēra gaļas
  • 1 kg kāļu
  • 1 ēdamkarote ķimeņu
  • tauki pēc vajadzības
  • sāls, sīpoli pēc garšas
  • selerijas, pastinaki pēc garšas
  • pētersīļi pēc garšas
  • 1 - 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 - 2 ēdamkarotes skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Gaļu apcep, pēc tam sautē.
  2. Pusmīkstai gaļai pievieno gabaliņos sagrieztus kāļu, garšvielas, visu vāra, kamēr gatavs.
  3. Kāļi var būt pa daļai sašķīduši, tad pievieno miltus, skābu krējumu un vēlreiz uzkarsē.
  4. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
  5. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes