Jēra gaļa ar žāvētām plūmēm

Jēra gaļa ar žāvētām plūmēm Foto: Jēra gaļa ar žāvētām plūmēm

Sastāvdaļas

  • 850 g jēra gaļas (vislabāk kakla daļas)
  • 2 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 2 tējkarotes miltu
  • naža gals kanēļa
  • 150 g žāvētu plūmju
  • 1 tējkarote cukura
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež strēmelēs.
  2. Sīpolus viegli apcep, pievieno gaļu un apcep.
  3. Pārkaisa ar miltiem un garšvielām, visu apmaisa.
  4. Pārlej ar karstu ūdeni tā, lai tas pilnībā pārklātu gaļu, un aizvākota traukā sautē uz lēnas uguns.
  5. Īsi pirms sautēšanas beigām pievieno plūmes bez kauliņiem un cukuru.

Pasniedz ar irdeniem rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes