Sastāvdaļas
- 500 g, nelielos gabaliņos sagrieztas liellopu gaļas
- 3 paprikas, vēlams, dažādu krāsu
- 2 sīpoli
- 3-4 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ēdamkarotes maltas paprikas
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 200 ml sarkanvīna
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- sāls, malti melnie pipari
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež plānos pusgredzenos.
- Paprikas sagriež plānos salmiņos.
- Olīveļļu sakarsē pannā, cep gaļu no visām pusēm, pieber sāli, piparus.
- Pievieno sīpolus un paprikas, mazliet apcep.
- Pievieno malto papriku, tomātu pastu, pielej sarkanvīnu un 100 ml ūdens, pieber sāli.
- Pannai uzliek vāku, sautē uz lēnas uguns - 1 stundu,- 1 stundu 15 minūtes.
- Nobeigumā pievieno skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!