Sastāvdaļas
- 1 jūras karūsa
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 tējkarote gaišās miso pastas
- 1/2 buntes kinzas
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 tējkarote etiķa
- garšvielas pēc izvēles un garšas
- cukurs pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Zivi izķidā, noskalo aukstā ūdenī un nosusina uz papīra dvieļa.
- Sajauc sviestu ar miso pastu, smalki sakapātiem ķiplokiem un kinzu. Pievieno etiķi, cukuru un sāli.
- Ar pagatavoto pastu ierīvē zivi no ārpuses un iekšpuses.
- Noliek uz 30 minūtēm malā, lai pasta ievelkas.
- Liek uz karstām grila restēm un cep katru pusi 5 minūtes.
Zivi pasniedz ar salātiem, sparģeļiem vai grilētiem dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!