Sastāvdaļas
- 1 ola
- 4 ēdamkarotes cukura
- 3 ēdamkarotes krējuma
- 1 burkāns
- 1/2 citrona rīvētas miziņas
- 125 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
- 300 g plūmju
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar 3 ēdamkarotēm cukura, šķipsniņu sāls.
- Pievieno krējumu, sarīvētu burkānu, rīvētu citrona miziņu.
- Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.
- Masu liek ietaukota veidnē, pārliek ar plūmju pusītēm, pārkaisa ar pārpalikušo cukuru.
- Cep apmēram 20 - 250 minūtes 200°C temperatūrā.
- Pārkaisa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!