Plūmju kūka

Plūmju kūka Foto: Plūmju kūka

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • 1 burkāns
  • 1/2 citrona rīvētas miziņas
  • 125 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 300 g plūmju
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar 3 ēdamkarotēm cukura, šķipsniņu sāls.
  2. Pievieno krējumu, sarīvētu burkānu, rīvētu citrona miziņu.
  3. Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.
  4. Masu liek ietaukota veidnē, pārliek ar plūmju pusītēm, pārkaisa ar pārpalikušo cukuru.
  5. Cep apmēram 20 - 250 minūtes 200°C temperatūrā.
  6. Pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes