Gaileņu sautējums

Gaileņu sautējums Foto: Gaileņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 200 g svaigu gaileņu
  • 15 g sīpolu
  • 10 g sviesta
  • kviešu milti
  • 75 g skābā krējuma
  • zaļumi
  • pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gailenes noskalo, notecina un sagriež salmiņos vai sakapā.
  2. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep sviestā, pievieno gailenes un cep, kamēr sula iztvaiko.
  3. Uzkaisa miltus, izkarsē, pielej krējumu, pieber sāli, piparus un sautē 10 minūtes.
  4. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, gaļu vai dārzeņu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes