Cūkgaļas ragū

Cūkgaļas ragū Foto: Cūkgaļas ragu

Sastāvdaļas

  • gaļas atgriezumi vai subprodukti
  • sīpoli
  • tauki
  • pipari
  • sāls
  • ķiploks
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Ragu gatavo no dažādiem gaļas atgriezumiem un subproduktiem.
  2. Gaļas atgriezumus, nieres ( izmērcētas sālsūdenī), sirdi, aknas sagriež gabaliņos, kopa ar sīpoliem taukos apcep, liek katliņā, pielej aukstu ūdeni, pieliek piparus, sali, sasmalcinātu ķiploku.
  3. Sautē, līdz visa gaļa mīksta.
  4. Galdā pasniedz apkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes