Cūkgaļa saldā krējuma - sēņu mērcē

Cūkgaļa saldā krējuma - sēņu mērcē Foto: Cūkgaļa saldā krējuma - sēņu mērcē

Sastāvdaļas

 ● 800-900 g cūkgaļas
 ● 1 vidēja lieluma sīpols
 ● 300 g šampinjonu
 ● 2 tējkarotes miltu
 ● 2 tējkarotes sojas mērces
 ● 400 ml saldā krējuma 20-23% tauku
 ● sāls pēc garšas

Pagatavošana

    1. Cūkgaļai nogriež nost taukus, plēves - sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs.
    2. Sīpolu sakapā, sēnes sagriež šķēlītēs.
    3. Cūkgaļu cep pannā, 2-3 minūtes, no katras puses.
    4. Cepto cūkgaļu liek traukā, uzklāj foliju, lai paliek silta.
    5. Pannā liek sīpolus, maisot cep, 3-4 minūtes, tad pievieno sēnes un turpina cept 4-5 minūtes.
    6. Pievieno miltus un, maisot cep, 1 minūti.
    7. Pielej sojas mērci un saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli, maisot karsē, kamēr mazliet sabiezē.
    8. Cūkgaļu pasniedz ar mērci un kartupeļu biezputru.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes