Cūkgaļa saldā krējuma - sēņu mērcē

Cūkgaļa saldā krējuma - sēņu mērcē Foto: Cūkgaļa saldā krējuma - sēņu mērcē

Sastāvdaļas

  • 800-900 g cūkgaļas
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 300 g šampinjonu
  • 2 tējkarotes miltu
  • 2 tējkarotes sojas mērces
  • 400 ml saldā krējuma 20-23% tauku
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Cūkgaļai nogriež nost taukus, plēves - sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs.
  2. Sīpolu sakapā, sēnes sagriež šķēlītēs.
  3. Cūkgaļu cep pannā, 2-3 minūtes, no katras puses.
  4. Cepto cūkgaļu liek traukā, uzklāj foliju, lai paliek silta.
  5. Pannā liek sīpolus, maisot cep, 3-4 minūtes, tad pievieno sēnes un turpina cept 4-5 minūtes.
  6. Pievieno miltus un, maisot cep, 1 minūti.
  7. Pielej sojas mērci un saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli, maisot karsē, kamēr mazliet sabiezē.
  8. Cūkgaļu pasniedz ar mērci un kartupeļu biezputru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes