Cidoniju džems ar ķirbi un āboliem

Cidoniju džems ar ķirbi un āboliem Foto: Cidoniju džems ar ķirbi un āboliem

Sastāvdaļas

  • 700 g cidoniju
  • 700 g ābolu
  • 700 g ķirbja
  • 500 - 700 g cukura
  • pāris piparmētra zariņu

Pagatavošana

  1. Ābolus un ķirbi nomizo, izgriež sēklas, sagriež gabaliņos, cidonijas iztīra no sēklām, sagriež šķēlītes.
  2. Visu liek katlā, pārlej ar 1/2 glāzes ūdens, uzvāra un apmaisot lēni vāra, līdz augļi sāk šķīst.
  3. Tad ber klāt cukuru, pieliek piparmētras, vāra vēl apmēram 20 minūtes.
  4. Piparmētras izņem, pilda izkarsētās burkās, aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes