Cepumi "Gailenes"

Bērnības klasika - Cepumi "Gailenes" Foto: Inga Lieģe

Sastāvdaļas

  • 125 g - piens
  • 125 g - milti
  • 1 ēdamkarote - cukurs
  • 50 g - saldais krējums 35%
  • šķipsniņa sāls, vaniļas cukurs
  • 2 olas
  • eļļa cepšanai
  • pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

  1. No dotajām sastāvdaļām taisa  viendabīgu mīklu.
  2. Eļļa jāuzkarsē un jāievieto tajā formiņa, lai tā uzkarst.
  3. Cep eļļā izmantojot cepamo formu.
  4. Gatavos cepumus liek uz papīra dvieļiem ar dibentiņu uz augšu, lai notek liekās taukvielas.
  5. Cepumus kārto traukā un pārkaisa ar pūdercukuru.

    Recepti piedāvā: Inga Lieģe

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes