Cepti upes asari

Cepti upes asari Foto: Cepti upes asari

Sastāvdaļas

  • 1 kg upes asaru
  • 1 1/2 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • 1/2 glāzes rīvmaizes
  • 2 1/2 ēdamkarotes augu eļļas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, nogriež muguras spuras, galvas un astes, caur atveri pie galvas izņem iekšas; zivis rūpīgi nomazgā.
  2. Uzkaisa sāli, apviļā miltos, apmērcē jēlā olā un labi apviļā rīvmaizē.
  3. Sakarsē pannā augu eļļu un apcep zivis no abām pusēm uz stipras liesmas.
  4. Saliek traukā, rotā ar salātu zaļajām lapām un svaigu tomātu ripiņām un pārlej ar sviestu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes