Cepti sīpoli

Cepti sīpoli Foto: Cepti sīpoli

Sastāvdaļas

  • 300 g sīpolu
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1/2 glāzes piena
  • sāls
  • malta paprika
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Izvēlas vienāda lieluma apaļus sīpolus, sagriež apmēram 3 mm biezās šķēlēs.
  2. Sakārto lēzenā šķīvī, pārlej ar pienu, atstāj 20 minūtes vēsā vietā.
  3. Pēc tam katru šķēli apviļā miltos, pārkaisa ar cukuru un sakarsēta eļļā strauji apcep.
  4. Gatavas sīpolu šķēles pārkaisa ar sali un maltu papriku, pasniedz pie cepešiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes