Ceptas foreles

Ceptas foreles Foto: Ceptas foreles

Sastāvdaļas

  • 4 nelielas foreles
  • 1 citrons
  • sāls
  • 1 ēdamkarote rīvmaizes
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 100 g sviesta
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Notīrītas, nomazgātas foreles apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar sāli, apviļā miltu un rīvmaizes maisījumā un sakarsētā sviestā cep 10 minūtes.
  2. Izceptas foreles pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, katrai uzliek citrona šķēlīti.
  3. Pasniedz ar sautētiem ziedkāpostiem un sviesta-ola mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes