Cepta pīle ar persikiem

Cepta pīle ar persikiem Foto: Cepta pīle ar persikiem

Sastāvdaļas

  • 1 pīle
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • 4 konservētas persiku pusītes
  • 4 ēdamkarotes persiku kompota
  • 1/2 l ūdens
  • 1 glāzīte konjaka
  • 1 ēdamkarote pārtikas cietes

Pagatavošana

  1. Pīli nomazgā, iekšpusi ierīvē ar sāli, cepeškrāsnī izcep un noliek siltumā.
  2. Persiku pusītes sagriež šķēlītēs un kopā ar 4 ēdamkarotēm kompota pievieno mērcei. Ātri uzvāra, pieliek konjaku, pieliek sāli un piparus.
  3. Mērcei pasniedz atsevišķā traukā.

Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes