Sastāvdaļas
- 400 g burkānu
- 100 g vārītu kartupeļu
- 100 g sālītu sēņu
- 60 g sviesta
- 1 sīpols
- 3 ēdamkarotes krējuma
- 2 olas
- rīvmaize
- tauki
Pagatavošana
- Uz sakņu rīves sarīvētus burkānus kopā ar sasmalcinātu sīpolu sautē sviestā gandrīz mīkstus, pievieno sakapātas sēnes, uz sakņu rīves sarīvētus vārītus kartupeļus, sāli un olu dzeltenumus, kas sakulti kopā ar krējumu.
- Burkānu masu izklāj uz ietaukotas folijas 2 cm biezā kārtā, atstāj uz 30 minūtēm, vēsā vietā.
- Pēc tam veido mazas kroketes, apviļā sakultos olu baltumos un rīvmaizē.
- Sakarsētos taukos cep brūnas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!