Sastāvdaļas
- 500 g skābētu kāpostu
- 1 sīpols
- 250 g liellopu gaļas
- 4 mednieku desiņas
- 1 sarkanā paprika
- 1 asā paprika
- sāls, pipari, cukurs pēc garšas
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote kaltēta timiāna
- eļļa cepšanai
- skābs krējums pasniegšanai
Pagatavošana
- Sīpolu sasmalcina, eļļā apcep, pievieno nospiestus skābos kāpostus un arī tos nedaudz apcep.
- Liek klāt gabaliņos sagrieztu gaļu, pārlej ar 1 litru ūdens, pievieno sāli, piparus, cukuru un kaltētos garšaugus, vāra līdz gaļa ir mīksta.
- Sarkano papriku sagriež, aso sīki sasmalcina, arī ķiploka daiviņas., visu liek zupā, vāra vēl 5 minūtes.
- Pēc garšas pievieno sāli, piparus, cukuru.
- Pasniedzot var pievienot krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!