Asā kāpostu zupa ar liellopu gaļu

Asā kāpostu zupa ar liellopu gaļu Foto: Asā kāpostu zupa ar liellopu gaļu

Sastāvdaļas

  • 500 g skābētu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 250 g liellopu gaļas
  • 4 mednieku desiņas
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 asā paprika
  • sāls, pipari, cukurs pēc garšas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote kaltēta timiāna
  • eļļa cepšanai
  • skābs krējums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Sīpolu sasmalcina, eļļā apcep, pievieno nospiestus skābos kāpostus un arī tos nedaudz apcep.
  2. Liek klāt gabaliņos sagrieztu gaļu, pārlej ar 1 litru ūdens, pievieno sāli, piparus, cukuru un kaltētos garšaugus, vāra līdz gaļa ir mīksta.
  3. Sarkano papriku sagriež, aso sīki sasmalcina, arī ķiploka daiviņas., visu liek zupā, vāra vēl 5 minūtes.
  4. Pēc garšas pievieno sāli, piparus, cukuru.
  5. Pasniedzot var pievienot krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes